Våra tränare

Daniel Olsson

Head Pro

daniel@sveagolf.com

41 år från Helsingborg. Ägare och grundare av Svea Golf, började spela golf som 12-åring, och har gått golfgymnasiet i Perstorp och spelat i landslaget i 10 år. Fullt utbildad PGA instruktör och medlem i svenska PGA.

 

 

 

Fredrik ”Fritte” Swahn

Custom Fitter & Tränare 

fritte@sveagolf.com

072-253 38 34

Fritte Swahn, 34 år från Stockholm med ett brinnande intresse för golfsvingen, utrustning och customfitting. Tog grönt kort som 6 åring och har tävlat på hög nivå under hela sin uppväxt. Gick på Golf College i Australien med träna/customfitting som inriktning. Många känner igen denna utrustningsnörd från ”Fråga Experten” och ”Cmore” .

 

 

 

Viktor Jansson

Golftränare

070-819 87 14

viktor@sveagolf.com

Fullt utbildad PGA instruktör och medlem i PGA. Är boende och uppvuxen på Värmdö och har under 6års tid arbetat som golftränare på Wermdö GCC och senast Fågelbro GCC. Viktor är uppvuxen på golfbanan då både hans far och farfar är PGA pro´s. Den första genom tiderna som tredje generationens golftränare i Sverige. Viktor har även spelat på elitnivå under sin juniortid och medverkat i juniorlandslaget.

 

 

Jim Kennedy

Golftränare

jim@sveagolf.com

070-871 80 05

Jim har arbetat på 12 olika klubbar i England, Sverige och Kenya under hans 43 åriga club pro-karriär. Jim föddes på Nordirland och flyttade till Manchester som 10 åring. Han började som assistent till den åttafaldige Ryder Cup-stjärnan Peter Alliss på Robert Trent Jones mästerskapsbana Moor Allerton. Falsterbo GK och Peter Chamberlain lockade Jim till Sverige och han har varit head pro på Lagan, Almhult, Perstorp, Ingarö och Vidbynäs. Jim har varit chefstränare på SGF’s riksgolfgymnasie i Perstorp/Klippan under en 12 årsperiod och Svenska flicklandslaget’s tränare under 6 år. Han har också 3 silvermedaljer från VM som coach för Svenska pojklandslaget.